EN
USD

Tweedehands sta op stoel

Een betrouwbare tweedehands sta op stoel van merken als Fitform en Doge schaft u aan bij Staopstoelen.nl. Samen met Schipper Compact Wonen bieden we u graag vrijblijvend advies over sta-op stoelen. Geen vervelende verkooppraatjes, maar specialistisch advies van een bewegingstechnoloog. Stoelen vaak op voorraad leverbaar! Moet u toch wachten? Dan is in vele gevallen een tussentijdse stoel gratis voor u beschikbaar. Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Maak direct een afspraak! Goed om te benoemen is dat u dit doet via de website van Schipper Compact Wonen.

Sta op stoel - staopstoelen.nl Fitform 580 Elevo-580-lichtgrijs-neutraal-vrouw-sfeer-liggend

Wij zijn geautoriseerd Fitform en Doge dealer. U heeft bij ons gegarandeerd het beste comfort, goede garanties en uiteindelijk het langst plezier van uw aankoop.

Bij onze sta-op stoelen voldoet de kwaliteit van interieur, romp en stoffering aan de hoogste normen. U verdient persoonlijke aandacht, niet bij wijze van uitzondering, maar elke dag. Sta-op stoelen voor elk budget.

Occasion sta op stoelen

In ons assortiment vindt u nieuwe en gebruikte sta- op stoelen van Fitform en Doge. Stoelen uit het topsegment! Vanzelfsprekend is iedere tweedehands sta op stoel volledig gereinigd, nagekeken en indien nodig gerepareerd. Zo kunt u genieten van een zo goed als nieuwe sta-op stoel. Wij gaan uit van de kwaliteit van onze stoelen. Juist om deze reden geven wij standaard 1 jaar garantie! Tegen vrijwel ieder budget beschikbaar.

Ontvang persoonlijk advies

Ervaar zelf de specialistische kennis van onze bewegingstechnoloog en plan een gratis afspraak met hem in. Dit kan zowel bij ons in de winkel als thuis. Als u niet meer zo mobiel bent, is het wel zo fijn dat wij naar u toe kunnen komen. Dit is vanzelfsprekend gewoon mogelijk. Staat hetgeen wat u graag wil niet bij ons in de showroom? We gaan hard op zoek naar iets dat wel past bij uw wensen. Dat is onze service! Van A tot Z ontzorgd. Daar kunt u vanuit gaan. Iedere keer weer.

Naast nieuwe sta-op stoelen hebben we een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment staan. Dit zijn meestal sta-op stoelen van Fitform of Doge.

Onze occasion sta-op stoelen zijn altijd geheel gereinigd en gereviseerd. Wij hebben vertrouwen in onze occasions en daarom krijgt u ook standaard 1 jaar garantie. Bij ons vindt u altijd een sta-op stoel voor elk budget.

Sta op stoel Mecam DEGAS 3

Maak kennis met ons

Wij zien u graag eens verschijnen in onze showroom. Stel uw vraag via het formulier hieronder of plan een advies afspraak in via de website van Schipper Compact wonen. Bij ons heeft u gegarandeerd het langste plezier van uw aankoop. Zien we u snel in Dordrecht?