EN
USD

Tweedehands sta op stoel kopen

Wilt u een tweedehands sta op stoel kopen? Staopstoelen.nl is samen met Schipper Wonen Compact uw sta op stoel specialist. Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands sta op stoelen uit het topsegment. Bij ons heeft u gegarandeerd het beste comfort, goede garanties én het langs plezier van uw (tweedehands) stoel.
Interesse in een tweedehands sta op stoel? Maak direct een afspraak voor vrijblijvend advies op maat.

Let op: u maakt de afspraak via de website van Schipper Compact Wonen!

Sta op stoel - staopstoelen.nl Fitform 580 Elevo-580-lichtgrijs-neutraal-vrouw-sfeer-liggend

Wij zijn geautoriseerd Fitform en Doge dealer. U heeft bij ons gegarandeerd het beste comfort, goede garanties en uiteindelijk het langst plezier van uw aankoop.

Bij onze sta-op stoelen voldoet de kwaliteit van interieur, romp en stoffering aan de hoogste normen. U verdient persoonlijke aandacht, niet bij wijze van uitzondering, maar elke dag. Sta-op stoelen voor elk budget.

Bij ons zit u goed

Staopstoelen.nl en Schipper Wonen Compact: samen ook wel ‘de zit-specialist’ of ‘sta-op stoel specialist‘ genoemd in regio Drechtsteden. Wij hebben al 30 jaar ervaring met sta op stoelen voor onder andere zorgverzekeraars, zorginstellingen en particulieren. Hierdoor kunnen we u gegarandeerd de beste sta op stoel bieden. Om te beginnen plannen we graag een afspraak. Zo kunnen we uw wensen bespreken en ontvangt u advies van een specialist. Dus wilt u een tweedehands sta op stoel kopen? Dan zit u bij ons wel goed!

Kwaliteit tweedehands sta op stoel

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van een tweedehands sta op stoel. Alle gebruikte stoelen worden nauwkeurig gecheckt en indien nodig gerepareerd. Vanzelfsprekend worden tweedehands stoelen ook volledig gereinigd. Zo kunt u genieten van een tweedehands stoel die er als nieuw uitziet. Bovendien geven wij u standaard 1 jaar garantie.

Naast nieuwe sta-op stoelen hebben we een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment staan. Dit zijn meestal sta-op stoelen van Fitform of Doge.

Onze occasion sta-op stoelen zijn altijd geheel gereinigd en gereviseerd. Wij hebben vertrouwen in onze occasions en daarom krijgt u ook standaard 1 jaar garantie. Bij ons vindt u altijd een sta-op stoel voor elk budget.

Sta op stoel Mecam DEGAS 3

Tweedehands sta op stoel kopen? Maak een afspraak!

De kwaliteit van onze sta op stoelen zelf ervaren? Kom langs bij onze winkel in Dordrecht. Hier kunt u de sta op stoelen eerst voelen en uitproberen, voordat u deze koopt. Daarnaast kunnen we u tijdens een advies afspraak met een BewegingsTechnoloog helpen met de beste keuze. Is het voor u lastig om bij ons langs te komen? Dan komen we ook graag naar u.

Via de website van ons moederbedrijf, Schipper Compact Wonen, kunt u een afspraak inplannen.