EN
USD
Sta op stoelen Eigenaar staopstoelen.nl

DÉ SPECIALIST IN stoelen voor senioren EN STOELEN OP MAAT

 

Wij leveren al bijna 30 jaar sta-op stoelen (en andere zorghulpmiddelen) voor onder andere zorgverzekeraars, zorginstellingen en particulieren. Hierdoor hebben wij zeer veel ervaring en worden in de regio ‘de zit-specialist’ of ‘sta-op stoel specialist‘ genoemd.

Naast nieuwe sta-op stoelen hebben we een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment staan. Dit zijn meestal kwaliteitsstoelen van Fitform of Doge.
Maak hieronder direct een afspraak voor advies van de specialist! 
Let op: u maakt de advies afspraak op de website van Schipper Compact Wonen!

Occasion sta-op stoelen

Wij zijn geautoriseerd Fitform en Doge dealer. U heeft bij ons gegarandeerd het beste comfort, goede garanties en uiteindelijk het langst plezier van uw aankoop. Ook Fitform en Doge adviseert u om enkel met geautoriseerde dealers in zee te gaan.
Wij adviseren om een sta-op stoel eerst te voelen en uitproberen voordat u deze koopt, daarom hebben wij een goed gevulde winkel waar u van harte welkom bent om vrijblijvend langs te komen.

Mocht er een reparatie nodig zijn dan kunnen we u snel en vakkundig uit de nood helpen. Wij beschikken over technisch personeel, werkplaats en een servicewagen.

sta op stoel servicewagen

Een sta-op stoel moet u helpen met opstaan zodat u minder afhankelijk bent van anderen. Verder moet u er natuurlijk ook goed in zitten en liggen. Wij hebben veel ervaring met gecompliceerde zitproblemen.  Bij ons zit u dus wel goed!

Bij onze sta-op stoelen voldoet de kwaliteit van interieur, romp en stoffering aan de hoogste normen. U verdient persoonlijke aandacht, niet bij wijze van uitzondering, maar elke dag. Uw stoel wordt op den duur een kostbaar persoonlijk bezit. Een sta-op stoel die helemaal op uw persoonlijke zitcomfort is afgestemd, geeft u weer nieuwe energie. Zitten is alleen een ontspannende activiteit als de stoel aansluit op het lichaam en voldoende verstel- en instel mogelijkheden heeft.

Uiteraard kunt u onze sta-op stoelen in onze winkel komen bekijken en uitproberen. Wij kunnen u helpen bij het maken van een goede keuze waar u nog jarenlang plezier van zal hebben.
                                                                                                                  Onze ervaren medewerkers geven u graag vrijblijvend advies.