EN
USD

De voordelen van een sta op stoel

Er zitten veel voordelen aan het gebruik maken van een sta op stoel. Wij zetten graag deze pluspunten voor u op een rijtje, zodat u er een beter overzicht van krijgt.

De voordelen van een sta op stoel:

  • De stoel zorgt ervoor dat u gemakkelijker kunt opstaan.
  • De stoel kan geheel naar uw wensen en maten worden opgeleverd
  • Niet alleen zit u heerlijk in deze stoel, ook kunt u er eventueel in slapen
  • De stoel verminderd de druk op uw billen en rug
  • De stoel zorgt voor een goede vochtafvoer uit de benen
Sta op stoel - staopstoelen.nl Fitform 580 Elevo-580-lichtgrijs-neutraal-vrouw-sfeer-liggend

Wij zijn geautoriseerd Fitform en Doge dealer. U heeft bij ons gegarandeerd het beste comfort, goede garanties en uiteindelijk het langst plezier van uw aankoop.

Bij onze sta-op stoelen voldoet de kwaliteit van interieur, romp en stoffering aan de hoogste normen. U verdient persoonlijke aandacht, niet bij wijze van uitzondering, maar elke dag. Sta-op stoelen voor elk budget.

Wat is een sta op stoel?

Een sta op stoel biedt u hulp bij het opstaan door middel van een elektromotor. De stoel is comfortabel en met verschillende knoppen kan de stoel bedient worden. Wanneer u wilt opstaan, drukt u op de knop waardoor de stoel iets omhoog gaat en naar voren kantelt. Hierdoor gaat het opstaan een stuk makkelijker.

Wat kost een sta op stoel?

Omdat een sta op stoel een hoogwaardig kwaliteitsproduct is, kan de prijs hiervan hoog oplopen. De meeste prijzen vallen tussen de €400,- en €4000,- euro. Hoe meer aanpassingen u aan de stoel wilt, hoe hoger de prijs zal oplopen. Wij adviseren om niet zomaar voor een goedkope sta op stoel te gaan. Veel sta op stoelen zijn aangepast naar bepaalde wensen. Deze kunnen voor de één goed uitpakken, maar voor de ander niet. Wij begrijpen dat een zelf samengestelde sta op stoel duur kan zijn. Maar wij zijn ervan verzekerd dat er altijd een stoel in een prijsklasse zit die bij hem of haar past. Kom bij ons langs en laat u adviseren door één van onze specialisten. Wij kunnen u verzekeren dat u erg gelukkig gaat worden van de sta op stoel!

Waarom kiezen voor een sta op stoel?

Door te kiezen voor een sta op stoel, maakt u het opstaan voor uzelf veel makkelijker. Ook als u zitproblemen heeft, is dit een ideale uitkomst. Wij vinden het erg belangrijk dat uw stoel afgestemd is op uw persoonlijke zitcomfort. Daarom is het belangrijk om een stoel aan te schaffen bij een specialist.

Is een sta op stoel aftrekbaar voor de belasting?

Helaas is een sta op stoel niet aftrekbaar voor de belasting. Dit komt, doordat deze stoel niet hoofdzakelijk wordt aangeschaft door een invalide persoon of ziekte. Wanneer dit wel het geval is, zou u eventueel in aanmerking kunnen komen voor een aftrek van de belasting. U krijgt voor de sta op stoel dus geen vergoeding.

Naast nieuwe sta-op stoelen hebben we een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment staan. Dit zijn meestal sta-op stoelen van Fitform of Doge.

Onze occasion sta-op stoelen zijn altijd geheel gereinigd en gereviseerd. Wij hebben vertrouwen in onze occasions en daarom krijgt u ook standaard 1 jaar garantie. Bij ons vindt u altijd een sta-op stoel voor elk budget.

Sta op stoel Mecam DEGAS 3

Stoel op maat gemaakt door Sta op Stoelen.nl

Mocht u een sta op stoel op maat willen laten maken door Sta op Stoelen.nl, dan bent u van harte welkom in onze showroom! Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het uitkiezen van het juiste model. Let er wel bij op dat onze showroom is gevestigd in hetzelfde pand als dat van Schipper Compact Wonen. Maak hier uw afspraak of als u vragen heeft, vul dan ons contactformulier in. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze showroom!