EN
USD

Wat is het verschil tussen een 1 , 2 of 3 motorige sta-op stoel?

Veel mensen begrijpen niet wat nou precies het verschil is tussen al deze motors. Wij leggen graag aan u uit wat het verschil is en wat u erbij kunt verwachten. 

Sta op stoel - staopstoelen.nl Fitform 580 Elevo-580-lichtgrijs-neutraal-vrouw-sfeer-liggend

Wij zijn geautoriseerd Fitform en Doge dealer. U heeft bij ons gegarandeerd het beste comfort, goede garanties en uiteindelijk het langst plezier van uw aankoop.

Bij onze sta-op stoelen voldoet de kwaliteit van interieur, romp en stoffering aan de hoogste normen. U verdient persoonlijke aandacht, niet bij wijze van uitzondering, maar elke dag. Sta-op stoelen voor elk budget.

1 motorige sta op stoel

Wanneer u kiest voor een 1 motorige sta op stoel, kiest u echt voor de basis. Omdat deze stoel maar beschikt over 1 motor, kunnen er niet veel aanpassingen worden gedaan. U kunt er bijvoorbeeld niet voor kiezen om alleen uw voetensteun te verstellen. Automatisch zal dan ook de rugleuning mee gaan, omdat deze met elkaar in verband staan. Mocht u kiezen voor bijvoorbeeld een 2 motorige sta op stoel, dan kan dit wel.

2 motorige sta op stoel

Bij de 2 motorige sta op stoel heeft u wel de luxe om de rug- en voetenbank onafhankelijk van elkaar te verstellen. Hierdoor kunt u voor uzelf een relaxte positie creëren.

3 motorige sta op stoel

Wanneer u wilt gaan voor het beste, dan kunt u kiezen voor een 3 motorige sta op stoel. Met deze stoel heeft u de mogelijkheid om alles onafhankelijk van elkaar te verstellen. Ook heeft u hierbij de mogelijkheid om de stoel naar achter te kunnen kantelen. Zo kunt u heerlijk liggen met een rechte rug of de stoel op slaapstand zetten. Omdat deze stoel werkt met 3 motoren, is de levensduur ook veel langer.

Wanneer u kiest voor een 3 motorige sta op stoel heeft u de volgende functies:

 

  • Sta-op verstelling

  • Rugleuning apart bedienbaar

  • Voetsteun apart bedienbaar

Naast nieuwe sta-op stoelen hebben we een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment staan. Dit zijn meestal sta-op stoelen van Fitform of Doge.

Onze occasion sta-op stoelen zijn altijd geheel gereinigd en gereviseerd. Wij hebben vertrouwen in onze occasions en daarom krijgt u ook standaard 1 jaar garantie. Bij ons vindt u altijd een sta-op stoel voor elk budget.

Sta op stoel Mecam DEGAS 3

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.