EN
USD

Sta op stoel tweedehands

Een sta op stoel tweedehands vindt u bij staopstoelen.nl en Schipper Compact Wonen. Een hoge kwaliteit stoel tegen een eerlijke prijs. Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor onnodige verkooppraatjes. Wij bieden u graag passend advies op maat. Omdat we nieuwe en tweedehands stoelen aanbieden kunnen we voor ieder budget een prachtige sta op stoel vinden! Maak nu een afspraak bij onze partner Schipper Compact Wonen!

Sta op stoel - staopstoelen.nl Fitform 580 Elevo-580-lichtgrijs-neutraal-vrouw-sfeer-liggend

Wij zijn geautoriseerd Fitform en Doge dealer. U heeft bij ons gegarandeerd het beste comfort, goede garanties en uiteindelijk het langst plezier van uw aankoop.

Bij onze sta-op stoelen voldoet de kwaliteit van interieur, romp en stoffering aan de hoogste normen. U verdient persoonlijke aandacht, niet bij wijze van uitzondering, maar elke dag. Sta-op stoelen voor elk budget.

Persoonlijk advies

Al meer dan 30 jaar leveren wij samen met Schipper Compact Wonen specialist zitadvies in de regio Drechtsteden. Onze showroom bevindt zich in Dordrecht. Hier vindt u zowel nieuwe als gebruikte producten. U vraagt zich misschien af: waarom bieden jullie geen stuntacties of kortingen aan? Dit komt omdat we al een top kwaliteit leveren tegen een passende prijs! Ook als u bij ons niet hetgeen vindt waarnaar u op zoek bent. Laat het ons weten, dan gaan we voor u aan de slag om een passende oplossing te vinden.

 

De beste merken sta op stoelen

Als geautoriseerd dealer van Doge en Fitfrom bieden wij de kwaliteit die u van een sta op stoel gewend bent. U heeft garantie op comfort en daardoor heeft u uiteindelijk lang plezier van de aankoop. De sta op stoelen in onze showroom voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Onze tweedehands exemplaren zijn geheel opgeknapt. Denk aan de stoffering, de romp en de bedradingen in de stoel zelf. Kom de merken zelf bekijken! Ons adres is Merwedestraat 239, 3313 GT in Dordrecht.

Naast nieuwe sta-op stoelen hebben we een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment staan. Dit zijn meestal sta-op stoelen van Fitform of Doge.

Onze occasion sta-op stoelen zijn altijd geheel gereinigd en gereviseerd. Wij hebben vertrouwen in onze occasions en daarom krijgt u ook standaard 1 jaar garantie. Bij ons vindt u altijd een sta-op stoel voor elk budget.

Sta op stoel Mecam DEGAS 3

Gratis advies afspraak

Een gratis advies afspraak maken voor een sta op stoel tweedehands? Wij verwelkomen u graag. Maak nu een afspraak. In onze showroom vindt u meer dan 30 modellen uit voorraad leverbaar! Goed om te benoemen is dat we u graag een tijdelijke leenstoel aanbieden als uw stoel niet uit voorraad leverbaar is. We hopen u snel te zien in onze showroom in Dordrecht!