EN
USD

Opsta stoel tweedehands

Bent u op zoek naar een opsta stoel tweedehands? Staopstoelen.nl biedt een mooi assortiment aan occasion- en nieuwe sta op stoelen. Een goede sta op stoel is belangrijk voor uw gezondheid. We raden u daarom aan om te kiezen voor een officiële erkende dealer die het vak begrijpt! Bij Staopstoelen.nl en Schipper Compact Wonen wordt u geholpen door een bewegingstechnoloog. U kunt gemakkelijk een advies afspraak maken om vrijblijvend meer informatie te krijgen!

Sta op stoel - staopstoelen.nl Fitform 580 Elevo-580-lichtgrijs-neutraal-vrouw-sfeer-liggend

Wij zijn geautoriseerd Fitform en Doge dealer. U heeft bij ons gegarandeerd het beste comfort, goede garanties en uiteindelijk het langst plezier van uw aankoop.

Bij onze sta-op stoelen voldoet de kwaliteit van interieur, romp en stoffering aan de hoogste normen. U verdient persoonlijke aandacht, niet bij wijze van uitzondering, maar elke dag. Sta-op stoelen voor elk budget.

onze service

Bij Staopstoelen.nl vinden we het belangrijk dat onze klanten worden voorzien van de beste service. Zit er haast bij uw nieuwe sta op stoel? We hebben altijd ongeveer 30 modellen die zo uit voorraad leverbaar zijn. Kiest u een model die niet direct voorradig is, dan zorgen we dat u gratis een tijdelijke vervanger krijgt, zodat u niet zonder hoeft te zitten. Ons assortiment bestaat uit sta op stoelen voor ieder budget. 

Op sta stoel tweedehands

Ook wanneer u op zoek bent naar een tweedehands sta op stoel, biedt Staopstoelen.nl genoeg keuze. Onze occasions komen in vele verschillende modellen, kleuren, specificaties en prijsklassen. Wat uw wensen ook zijn, samen met Schipper Compact Wonen hebben we altijd een sta op stoel die volledig aan uw wensen voldoet. Wanneer u een advies afspraak maakt bij ons in de showroom, zal onze bewegingstechnoloog met u meedenken zodat u een stoel kiest die het gemak voor uw vergroot en eventuele moeilijkheden voor u kan wegnemen. Vraag vandaag nog een gratis advies gesprek aan.

Naast nieuwe sta-op stoelen hebben we een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment staan. Dit zijn meestal sta-op stoelen van Fitform of Doge.

Onze occasion sta-op stoelen zijn altijd geheel gereinigd en gereviseerd. Wij hebben vertrouwen in onze occasions en daarom krijgt u ook standaard 1 jaar garantie. Bij ons vindt u altijd een sta-op stoel voor elk budget.

Sta op stoel Mecam DEGAS 3

Maak kennis met ons

Bent u benieuwd geworden naar de op sta stoel tweedehands en wilt u een kijkje nemen in ons assortiment? We verwelkomen u graag bij ons in de showroom en voorzien u graag van passend en professioneel advies! Via onderstaand contactformulier kunt u al uw vragen stelen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Tot snel bij Staopstoelen.nl