EN
USD

Goedkope sta op stoel

Een goedkope sta op stoel aanschaffen van hoge kwaliteit? Bij staopstoelen.nl en Schipper Compact Wonen bent u verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen onnodige verkooppraatjes, maar persoonlijk advies van een bewegingstechnologie. Vraag direct een gratis adviesafspraak aan! Dit doet u via de website van Schipper Compact Wonen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Sta op stoel - staopstoelen.nl Fitform 580 Elevo-580-lichtgrijs-neutraal-vrouw-sfeer-liggend

Wij zijn geautoriseerd Fitform en Doge dealer. U heeft bij ons gegarandeerd het beste comfort, goede garanties en uiteindelijk het langst plezier van uw aankoop.

Bij onze sta-op stoelen voldoet de kwaliteit van interieur, romp en stoffering aan de hoogste normen. U verdient persoonlijke aandacht, niet bij wijze van uitzondering, maar elke dag. Sta-op stoelen voor elk budget.

Goedkope sta op stoel voor elk budget

Onze winkel doet niet aan ongeloofwaardige stuntprijzen. Wij bieden al hoge kwaliteit producten aan tegen een goede prijs. Juist omdat we nieuwe én tweedehands stoelen aanbieden is er altijd wel een stoel die past binnen jouw budget. Ervaar het nu en kom eens langs! U vindt onze winkel in Dordrecht, aan de Merwedestraat 23. De showroom is goed bereikbaar vanaf de A15 en N3. Daarnaast kunt u bij ons gemakkelijk voor de deur parkeren.

 

tijdelijke leenstoel

Kent u dat? U heeft een product besteld, maar moet nog enkele weken wachten tot u het product binnenkrijgt. Heel vervelend. Juist met een sta op stoel voor een oudere zit u hier niet op te wachten! Staopstoelen.nl en Schipper Compact Wonen hebben altijd rond de 30 sta op stoelen op voorraad staan. Mocht het toch gebeuren dat u moet wachten, dan bieden we u graag een tijdelijke leenstoel aan. Vraag eens naar de voorwaarden of neem direct contact op.

Naast nieuwe sta-op stoelen hebben we een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment staan. Dit zijn meestal sta-op stoelen van Fitform of Doge.

Onze occasion sta-op stoelen zijn altijd geheel gereinigd en gereviseerd. Wij hebben vertrouwen in onze occasions en daarom krijgt u ook standaard 1 jaar garantie. Bij ons vindt u altijd een sta-op stoel voor elk budget.

Sta op stoel Mecam DEGAS 3

Kom langs

Bekijk ons actuele assortiment aan stoelen via de website. Heeft u direct al een vraag over onze werkwijze? Stel uw vraag via het onderstaande formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u een afspraak maken voor bij u thuis! Dit doet u door een advies afspraak te maken. We hopen u snel te zien in de winkel of bij u thuis!