EN
USD

Sta op stoel op maat

Wanneer u op zoek bent naar een sta op stoel op maat, bent u aan het juiste adres bij Sta op Stoelen.nl. U bent van harte welkom in onze showroom, waar u alle stoelen op uw gemak kunt bekijken en uitproberen. Al 30 jaar leveren wij al diverse sta-op stoelen en andere zorghulpmiddelen voor onder andere zorginstellingen, particulieren en zorgverzekeraars. Wij worden daarom niet voor niks “de zit-specialist” genoemd! Naast dat wij nieuwe, speciaal ontworpen sta-op stoelen aanbieden, kunt u ook bij ons terecht voor gebruikte sta-op stoelen.

Bent u benieuwd welke stoel er het best bij u past? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten!

Sta op stoel - staopstoelen.nl Fitform 580 Elevo-580-lichtgrijs-neutraal-vrouw-sfeer-liggend

Wij zijn geautoriseerd Fitform en Doge dealer. U heeft bij ons gegarandeerd het beste comfort, goede garanties en uiteindelijk het langst plezier van uw aankoop.

Bij onze sta-op stoelen voldoet de kwaliteit van interieur, romp en stoffering aan de hoogste normen. U verdient persoonlijke aandacht, niet bij wijze van uitzondering, maar elke dag. Sta-op stoelen voor elk budget.

Een sta op stoel op maat laten maken door Sta op Stoelen.nl

Sta op Stoelen.nl is een geautoriseerd Dodge en Fitform dealer. Dit zijn één van de beste merken van de stoelen wereld, waardoor wij u dus het beste comfort en kwaliteit kunnen waarborgen. Ook krijgt u hierbij goede garantie, waardoor als er iets mis gaat met uw stoel u gewoon bij ons terug kunt komen. Wij adviseren altijd om eerst bij ons langs te komen, voordat u een sta-op stoel bestelt. Op deze manier kunt u zelf ervaren welke stoel u het lekkerst vindt zitten en wat voor aanpassingen u erbij wilt hebben.

De sta op stoel van Fitform

De Fitform sta op stoel wordt met veel aandacht en vakmanschap geproduceerd. Ze hebben een uitgebreide collectie aan verschillende stoelen, die allen met een mooie luxe uitstraling zijn gecreëerd. U kunt de sta op stoel van Fitform op maat laten maken, zodat die compleet aansluit op uw behoeftes. Het is zelfs mogelijk om diverse accessoires en opties te laten toevoegen voor nog meer comfort.  

Laat een stoel op maat maken van Dodge

Met een sta-op stoel van Dodge weten wij zeker dat u comfort zult ervaren. De stoelen worden gemaakt van duurzame materialen en kunnen compleet worden aangepast naar uw wensen. Het maakt bij Dodge niet uit of u houdt van een klassiek model of juist modern, bij dit merk is alles mogelijk. Er zijn namelijk veel verschillende kleuren en stoffen mogelijk, waaruit u kunt kiezen. Zo wordt de sta op stoel helemaal op maat gemaakt, hoe hij het beste bij u past!

Naast nieuwe sta-op stoelen hebben we een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment staan. Dit zijn meestal sta-op stoelen van Fitform of Doge.

Onze occasion sta-op stoelen zijn altijd geheel gereinigd en gereviseerd. Wij hebben vertrouwen in onze occasions en daarom krijgt u ook standaard 1 jaar garantie. Bij ons vindt u altijd een sta-op stoel voor elk budget.

Sta op stoel Mecam DEGAS 3

Stoel op maat gemaakt door Sta op Stoelen.nl

Mocht u een sta op stoel op maat willen laten maken door Sta op Stoelen.nl, dan bent u van harte welkom in onze showroom! Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het uitkiezen van het juiste model. Let er wel bij op dat onze showroom is gevestigd in hetzelfde pand als dat van Schipper Compact Wonen. Maak hier uw afspraak of als u vragen heeft, vul dan ons contactformulier in. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze showroom!