EN
USD

Sta op stoel stof

Bent u op zoek naar een sta op stoel van stof? Zoek dan niet verder want u bent aan het juiste adres bij Staopstoelen.nl! Bij ons vindt u een groot aanbod aan sta op stoelen, in verschillende soorten en maten. Al bijna 30 jaar zijn wij specialist op het gebied van sta op stoelen. Zo hebben wij ook diverse zorghulpmiddelen en stoelen mogen leveren aan zorginstellingen, zorgverzekeraars en particulieren. Bij ons in het assortiment vindt u nieuwe sta op stoelen en gebruikte sta op stoelen. Van de gebruikte sta op stoelen, kunt u verwachten dat ze nog voldoen aan het topsegment.

Als u nieuwsgierig bent naar welke stoelen wij in ons assortiment hebben staan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Sta op stoel - staopstoelen.nl Fitform 580 Elevo-580-lichtgrijs-neutraal-vrouw-sfeer-liggend

Wij zijn geautoriseerd Fitform en Doge dealer. U heeft bij ons gegarandeerd het beste comfort, goede garanties en uiteindelijk het langst plezier van uw aankoop.

Bij onze sta-op stoelen voldoet de kwaliteit van interieur, romp en stoffering aan de hoogste normen. U verdient persoonlijke aandacht, niet bij wijze van uitzondering, maar elke dag. Sta-op stoelen voor elk budget.

Sta op stoel stof | Staopstoelen.nl

Met een sta op stoel zorgt u ervoor dat u minder afhankelijk bent van anderen. Deze stoel helpt u namelijk bij het opstaan. Verder biedt deze stoel comfort bij het zitten en liggen. Mocht u gecompliceerde zitproblemen hebben, dan weten wij de geschikte stoel voor u te vinden. Elke persoon ervaart andere comfort. Wij zullen daarom met u het gesprek aangaan en vragen naar wat u nodig heeft en waar u naar op zoek bent. Samen vinden wij de perfecte stoel voor u! In onze showroom hebben wij een groot aanbod aan stoelen staan. Deze stoelen kunt u gerust uitproberen en ervaren hoe ze zitten. Sommige stoelen kunnen zelfs naar uw wensen worden vermaakt. Mocht u specifieke wensen hebben voor uw stoel, dan kan dit altijd besproken worden. Wij denken graag met u mee in mogelijkheden.

Naast nieuwe sta-op stoelen hebben we een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment staan. Dit zijn meestal sta-op stoelen van Fitform of Doge.

Onze occasion sta-op stoelen zijn altijd geheel gereinigd en gereviseerd. Wij hebben vertrouwen in onze occasions en daarom krijgt u ook standaard 1 jaar garantie. Bij ons vindt u altijd een sta-op stoel voor elk budget.

Sta op stoel Mecam DEGAS 3

Neem contact op

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen voordat u langs komt voor een sta op stoel van stof, dan kunt u altijd van tevoren contact opnemen. U kunt via onze website een gratis advies afspraak maken. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Staopstoelen.nl!