EN
USD

Goedkope seniorenstoel

Op zoek naar een goedkope seniorenstoelen? U bent aan het juiste adres bij stapopstoelen.nl. Bij ons vindt u stoelen tegen ieder budget! In onze showroom staan nieuwe en tweedehands producten. U slaagt bij ons altijd. Vraag nu een gratis adviesafspraak aan! Dit kunt u doen via de website van Schipper Compact Wonen. Hier werken wij mee samen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in Dordrecht!

Sta op stoel - staopstoelen.nl Fitform 580 Elevo-580-lichtgrijs-neutraal-vrouw-sfeer-liggend

Wij zijn geautoriseerd Fitform en Doge dealer. U heeft bij ons gegarandeerd het beste comfort, goede garanties en uiteindelijk het langst plezier van uw aankoop.

Bij onze sta-op stoelen voldoet de kwaliteit van interieur, romp en stoffering aan de hoogste normen. U verdient persoonlijke aandacht, niet bij wijze van uitzondering, maar elke dag. Sta-op stoelen voor elk budget.

Sta op stoelen op voorraad

Hoe vervelend is het als uw vader of moeder snel een sta op stoel nodig heeft, maar er een lange levertijd is op de producten? Bij staopstoelen.nl vindt u ongeveer 30 sta op stoelen uit voorraad leverbaar. Moet u toch wachten? Dan krijgt u van ons een tijdelijk stoel om de tijd te overbruggen. Dat is wel zo fijn. Vraag naar de voorwaarden. Heeft u een vraag of wilt u onze showroom binnenkort komen bezoeken? Neem direct contact met ons op. Ook kunnen we bij u langskomen! Vraag naar de mogelijkheden.

 

Advies van een bewegingstechnoloog

Bij staopstoelen.nl en Schipper Compact Wonen kunt u uitgaan van persoonlijk advies op maat. Geen onnodige verkooppraatjes en bijzondere kortingen. Goed om te benoemen is dat u direct een afspraak kunt maken met een bewegingstechnoloog die u kan adviseren over uw wensen. Hierbij kijken we naar de soort stoel, de problemen rondom het zitten en het budget. Inspiratie opdoen? Bekijk het assortiment via onze website.

Naast nieuwe sta-op stoelen hebben we een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment staan. Dit zijn meestal sta-op stoelen van Fitform of Doge.

Onze occasion sta-op stoelen zijn altijd geheel gereinigd en gereviseerd. Wij hebben vertrouwen in onze occasions en daarom krijgt u ook standaard 1 jaar garantie. Bij ons vindt u altijd een sta-op stoel voor elk budget.

Sta op stoel Mecam DEGAS 3

Advies afspraak inplannen

Wij hopen u snel te zien bij ons in de winkel! Bekijk alvast het assortiment via onze website. Onze showroom bevindt zich aan de Merwedestraat 239, 3313 GT in Dordrecht. Omdat we ons graag voorbereiden op uw bezoek willen we u vragen om een advies afspraak in te plannen via de website van Schipper Compact Wonen. Vanzelfsprekend is dit niet verplicht. We zien u graag snel! l