EN
USD

Sta op stoel Marktplaats

Een sta op stoel Marktplaats aanschaffen? Koop een betrouwbare tweedehands sta op stoel bij Staopstoelen.nl. Samen met Schipper Compact Wonen zijn wij dé zit-specialist in de omgeving van Dordrecht. Voor nieuwe en occasion opsta stoelen zijn wij uw partner bij uitstek. U kunt gratis een adviesafspraak bij ons inplannen! Dit doet u via de website van Schipper Compact wonen. Zo kunt u onder begeleiding van een échte bewegingstechnoloog een prachtige stoel uitkiezen.

Sta op stoel - staopstoelen.nl Fitform 580 Elevo-580-lichtgrijs-neutraal-vrouw-sfeer-liggend

Wij zijn geautoriseerd Fitform en Doge dealer. U heeft bij ons gegarandeerd het beste comfort, goede garanties en uiteindelijk het langst plezier van uw aankoop.

Bij onze sta-op stoelen voldoet de kwaliteit van interieur, romp en stoffering aan de hoogste normen. U verdient persoonlijke aandacht, niet bij wijze van uitzondering, maar elke dag. Sta-op stoelen voor elk budget.

Bij ons zit u goed!

Wij begrijpen dat u in vele gevallen snel een nieuwe sta op stoel nodig heeft. Het is vanzelfsprekend dat u dan gaat zoeken naar en sta op stoel marktplaats, terwijl u eigenlijk beter bij een specialist in het vak terecht kunt. Waarom? Wij hebben altijd plus minus 30 sta-op stoelen op voorraad om u snel te kunnen bedienen. Daarnaast leveren wij gratis een tijdelijke stoel zodat u niet zonder komt te zitten! Dat is de service waar u verder mee komt. Maak direct een afspraak met ons of bel voor meer informatie.

Advies op maat

U vindt bij ons geen stoelen in een webshop, maar u shopt persoonlijk bij ons in de showroom. Waarom? Zo kunnen we u voorzien van advies op maat. Wij hebben sta op stoelen van de merken Fitform, Doge en meer. Laat u niet verleiden door een sluwe verkoper via marktplaats, maar kies om geholpen te worden door een expert! Ziet u niet direct iets voor u in de showroom? Wij gaan graag voor u opzoek naar een passende oplossing. Top kwaliteit voor een goede prijs.

Naast nieuwe sta-op stoelen hebben we een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment staan. Dit zijn meestal sta-op stoelen van Fitform of Doge.

Onze occasion sta-op stoelen zijn altijd geheel gereinigd en gereviseerd. Wij hebben vertrouwen in onze occasions en daarom krijgt u ook standaard 1 jaar garantie. Bij ons vindt u altijd een sta-op stoel voor elk budget.

Sta op stoel Mecam DEGAS 3

Gratis advies afspraak inplannen

De beste occasion sta op stoelen vindt u bij ons in de showroom! Goed om te benoemen is dat we geautoriseerd Fitform en Doge dealer zijn. U vindt onze showroom in Dordrecht: Schipper Compact Wonen, Merwedestraat 239, 3313 GT. Wij hopen snel met u in contact te komen!