EN
USD

Marktplaats staopstoel

Als u op zoek bent naar een tweedehands marktplaats staopstoel, dan bent u bij staopstoelen.nl helemaal aan het juiste adres! In samenwerking met Schipper Compact Wonen onderscheiden wij ons van onze concurrenten door gratis persoonlijk advies op maat aan te bieden in onze showroom. U wordt hierbij geholpen door een bewegingstechnoloog en dus niet door een doortrapte verkoper zonder kennis uit het vak. Kom direct langs in onze winkel in Dordrecht!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw specifieke wensen? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek bij ons aan voor meer informatie. Let op: afspraken beheren wij via de website van Schipper Compact Wonen, dus u zult naar deze website worden doorgestuurd.

Sta op stoel - staopstoelen.nl Fitform 580 Elevo-580-lichtgrijs-neutraal-vrouw-sfeer-liggend

Wij zijn geautoriseerd Fitform en Doge dealer. U heeft bij ons gegarandeerd het beste comfort, goede garanties en uiteindelijk het langst plezier van uw aankoop.

Bij onze sta-op stoelen voldoet de kwaliteit van interieur, romp en stoffering aan de hoogste normen. U verdient persoonlijke aandacht, niet bij wijze van uitzondering, maar elke dag. Sta-op stoelen voor elk budget.

Marktplaats staopstoel kopen? Laat ons met u meekijken!

Wij verkopen staopstoelen van toonaangevende merken binnen de branche, zoals bijvoorbeeld Fitform en Doge. Deze stoelen zijn er voor vrijwel ieder budget, omdat wij naast nieuwe stoelen ook gebruikte stoelen in ons assortiment hebben. Wij garanderen u het beste comfort op het gebied van sta-op stoelen.

Daarnaast kunnen wij u ook een garantie bieden voor een jaar. Zo weet u zeker dat u bij ons het langste plezier van uw aankoop heeft. Naast de garantie kijken wij ook altijd nauwkeurig naar het soort stoffering, zodat de kwaliteit van de marktplaats staopstoel goed gewaarborgd blijft.

Naast nieuwe sta-op stoelen hebben we een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment staan. Dit zijn meestal sta-op stoelen van Fitform of Doge.

Onze occasion sta-op stoelen zijn altijd geheel gereinigd en gereviseerd. Wij hebben vertrouwen in onze occasions en daarom krijgt u ook standaard 1 jaar garantie. Bij ons vindt u altijd een sta-op stoel voor elk budget.

Sta op stoel Mecam DEGAS 3

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een marktplaats staopstoel? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Daarnaast kunt u voor vragen en/of opmerkingen altijd even contact met ons opnemen via het onderstaande formulier óf door even te bellen. Onze specialisten helpen u graag verder!