EN
USD

Marktplaats sta op stoel

Van Marktplaats sta op stoel aanschaffen? Wij raden u aan om u niet te laten verleiden door een sluwe verkoper, maar kies voor een officiële erkende dealer die occasion sta op stoelen verkoopt! Wij zijn uw partner bij uitstek. Samen met Schipper Compact Wonen zijn wij dé zit-specialist in de regio Drechtsteden. Wij onderscheiden onszelf door gratis persoonlijk advies op maat aan te beiden in onze showroom. Maak nu een vrijblijvende advies afspraak!

Sta op stoel - staopstoelen.nl Fitform 580 Elevo-580-lichtgrijs-neutraal-vrouw-sfeer-liggend

Wij zijn geautoriseerd Fitform en Doge dealer. U heeft bij ons gegarandeerd het beste comfort, goede garanties en uiteindelijk het langst plezier van uw aankoop.

Bij onze sta-op stoelen voldoet de kwaliteit van interieur, romp en stoffering aan de hoogste normen. U verdient persoonlijke aandacht, niet bij wijze van uitzondering, maar elke dag. Sta-op stoelen voor elk budget.

Een occasion sta-op stoel

In ons assortiment vindt u naast nieuwe dus ook occasion sta-op stoelen. Dit zijn vaak stoelen van de merken Fitform of Doge. Vanzelfsprekend zijn alle tweedehands stoelen volledig gereinigd en gereviseerd. Staopstoelen.nl heeft vertrouwen in haar producten; om deze reden bieden wij u standaard 1 jaar garantie op onze stoelen! Ten slotte vindt u altijd een sta-op stoel tegen ieder gewenst budget. Heeft u een vraag? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in de showroom. We hebben geen online shop, omdat we u graag voorzien van persoonlijk advies. Maak een afspraak!

Een advies afspraak maken

Maak vrijblijvend een advies afspraak! Let op: u maakt de afspraak op de website van Schipper Compact Wonen. Heeft u een vraag aan ons? Stel deze dan via het onderstaande contactformulier. We hopen u zo snel mogelijk te kunnen ondersteunen bij de zoektocht naar de perfecte stoel!

Naast nieuwe sta-op stoelen hebben we een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment staan. Dit zijn meestal sta-op stoelen van Fitform of Doge.

Onze occasion sta-op stoelen zijn altijd geheel gereinigd en gereviseerd. Wij hebben vertrouwen in onze occasions en daarom krijgt u ook standaard 1 jaar garantie. Bij ons vindt u altijd een sta-op stoel voor elk budget.

Sta op stoel Mecam DEGAS 3

Gratis advies afspraak inplannen

De beste occasion sta op stoelen vindt u bij ons in de showroom! Goed om te benoemen is dat we geautoriseerd Fitform en Doge dealer zijn. U vindt onze showroom in Dordrecht: Schipper Compact Wonen, Merwedestraat 239, 3313 GT. Wij hopen snel met u in contact te komen!