EN
USD

Gebruikte sta op stoel

Gebruikte sta op stoel aanschaffen? Staopstoelen.nl helpt u graag met de stoel die bij u past! Samen met Schipper Compact Wonen zijn wij dé zit-specialisten in Dordrecht en omgeving. Een van onze BewegingsTechnologen helpt u bij de keuze voor een sta op stoel. Dit doen zij tijdens een gratis advies afspraak. Deze afspraak plannen we in via Schipper Compact Wonen. 

Sta op stoel - staopstoelen.nl Fitform 580 Elevo-580-lichtgrijs-neutraal-vrouw-sfeer-liggend

Wij zijn geautoriseerd Fitform en Doge dealer. U heeft bij ons gegarandeerd het beste comfort, goede garanties en uiteindelijk het langst plezier van uw aankoop.

Bij onze sta-op stoelen voldoet de kwaliteit van interieur, romp en stoffering aan de hoogste normen. U verdient persoonlijke aandacht, niet bij wijze van uitzondering, maar elke dag. Sta-op stoelen voor elk budget.

Voorraad sta op stoel

Wij hebben altijd ongeveer 30 sta op stoelen op voorraad. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten op de levering van uw stoel. Is de levertijd toch te lang? Dan overbruggen wij deze tijd met een tijdelijke leenstoel. Deze leenstoel ontvangt u gratis onder een paar voorwaarden. Zo hoeft u niet zonder stoel te zitten.

Gebruikte sta op stoel van goede kwaliteit

U hoeft bij ons niet te twijfelen aan de kwaliteit van tweedehands sta op stoelen. Onze gebruikte sta op stoelen zijn van de topmerken Fitform en Doge. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw tweedehands stoel zo goed als nieuw wordt geleverd. Dit doen we door de stoel uitgebreid na te lopen op eventuele beschadigingen, de stoel te repareren indien nodig en de stoel volledig te reinigen. Op deze manier garanderen wij u de beste kwaliteit. Ook bij de keuze voor een tweedehands sta op stoel.

Naast nieuwe sta-op stoelen hebben we een assortiment aan gebruikte sta-op stoelen uit het topsegment staan. Dit zijn meestal sta-op stoelen van Fitform of Doge.

Onze occasion sta-op stoelen zijn altijd geheel gereinigd en gereviseerd. Wij hebben vertrouwen in onze occasions en daarom krijgt u ook standaard 1 jaar garantie. Bij ons vindt u altijd een sta-op stoel voor elk budget.

Sta op stoel Mecam DEGAS 3

Dé zit-specialist | Plan een gratis gesprek in

Heeft u interesse in een gebruikte sta op stoel? Plan dan een gratis advies afspraak met ons in. Tijdens dit gesprek kunnen we uw situatie en wensen bespreken. Vervolgens kunnen we advies geven over de juiste stoel. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Dordrecht. Bent u slecht te been? Dan kunnen we ook bij u thuis langskomen voor de advies afspraak.
Belangrijk om te weten: het inplannen van een afspraak loopt via Schipper Compact Wonen.